MENU WEEKENDOWE

 

30/03/2019-31/03/2019

 

sobota-niedziela

 

 

 

-68 zł-

 

 

 

I

 

BULION DROBIOWY Z WARZYWAMI | CIECIERZYCA | SUSZONE POMIDORY

 

Poultry broth with vegetables | chickpeas | dried tomatoes

 

 

 

II

 

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA | SOCZEWICA | PODGRZYBEK | WĘDZONY BOCZEK | BROKUŁ | MARCHEW | SOS PIEPRZOWY

 

Pork tenderloin | lentils | bolette mushroom | smoked bacon | broccoli | carrot | pepper sauce

 

 

 

III

 

TIRAMISU

 

Tiramisu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DUŻE MENU WEEKENDOWE

 

30/03/2019-31/03/2019

 

sobota-niedziela

 

 

 

-112 zł-

 

 

 

I

 

     SIEKANY TATAR WOŁOWY | PIKLE

 

Chopped beef tartare | pickles

 

 

 

II

 

BULION DROBIOWY Z WARZYWAMI | CIECIERZYCA | SUSZONE POMIDORY

 

Poultry broth with vegetables | chickpeas | dried tomatoes

 

 

 

III

 

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA | SOCZEWICA | PODGRZYBEK | WĘDZONY BOCZEK | BROKUŁ | MARCHEW | SOS PIEPRZOWY

 

Pork tenderloin | lentils | bolette mushroom | smoked bacon | broccoli | carrot | pepper sauce

 

 

 

IV

 

TIRAMISU

 

Tiramisu

 

WINO

 

                                                         Primitivo, Luccarelli, Italy, 2016                                                       

IGP Puglia; Primitivo