• WIOSENNE SMAKI W RESTAURACJI KARCZOCH •

MENU

 ZUPA MINESTRONE

Minestrone soup

– 16 zł –

 

SER KOZI | ŚLIWKA | GRUSZKA | ORZECHY NERKOWCA | RUKOLA

Goats cheese | plum | pear | cashews | rocket

23 zł –

 

TORTELLINI Z RICOTTĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI | SOS ZIOŁOWY | ZIELONE WARZYWA

Ricotta tortellini with dried tomatoes | herbs sauce | green veg | fresh herbs

29 zł –

 

DOMOWE TAGLIATELLE | WĘDZONY ŁOSOŚ | SZPINAK | KAPARY | SZALOTKA | PARMEGIANO REGGIANO

Homemade tagliatelle | smoked salmon | spinach | capers | shallots | parmegiano reggiano

35 zł –

 

GORDON BLEU Z INDYKA | KRUCHE LIŚCIE SAŁAT Z WARZYWAMI OGRODOWYMI 

FRYTKI | DIP ZIOŁOWO-CZOSNKOWY

Turkey gordon bleu | mixed leaves salad with garden veg | chips | herbs and garlic dip

39 zł –

 

SCHAB WIEPRZOWY Z KOŚCIĄ SOUS-VIDE | WARZYWNE GRATIN | MARCHEW 

SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY I JABŁKA

Sous-vide pork loin on the bone | vegetables gratin | carrot | sauerkraut with apple

44 zł –

 

ANTRYKOT WOŁOWY | GRILLOWANE WARZYWA | ZIEMNIAKI CONFIT | SOS PIEPRZOWY

Beef rib eye | grilled vegetables | confit potatoes | pepper sauce

– 54 zł –