WIOSENNE SMAKI W RESTAURACJI KARCZOCH

MENU

 

KREM W POKRZYW | SZPARAGI | ZIELONY GROSZEK | GUACAMOLE | POKRZYWA

Nettle soup | asparagus | garden peas | guacamole | nettle

– 19 zł –

 

JAJKO POCHÉ | SOS Z CZOSNKU NIEDŹWIEDZIEGO | SZPARAGI | ZIELONY GROSZEK | GROSZEK CUKROWY

Egg poché | ramson | asparagus | garden peas | snap peas

– 19 zł –

 

DOMOWE TORTELLINI | RICOTTA | SZPARAGI | CZOSNEK NIEDŹWIEDZI | ZIELONE WARZYWA | PARMIGIANO REGGIANO

Homemade tortellini | ricotta cheese | asparagus | ramson | green veg | parmigiano reggiano

– 29 zł –

 

DOMOWE TAGLIATELLE | SOS SEROWY | SZPARAGI | POMIDOR | PARMIGIANO REGGIANO

Homemade tagliatelle | cheese sauce | asparagus | tomato | parmigiano reggiano

– 33 zł –

 

SZASZŁYKI Z KURCZAKIEM, WĘDZONYM BOCZKIEM I WARZYWAMI | GRATIN ZIEMNIACZANE |

SAŁATKA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ | DIP ZIOŁOWY

Chicken shish with chicken, smoked bacon and veg | potato gratin | green beans | herbs dip

– 37 zł –

 

ŻEBERKA WIEPRZOWE | KRUCHE LIŚCIE SAŁAT Z WARZYWAMI OGRODOWYMI |

 FRYTKI | SOS MIODOWO-ROZMARYNOWY

Pork ribs | mixed leaves salad with garden veg | chips | honey and rosemary

– 39 zł –

 

ANTRYKOT WOŁOWY | GRILLOWANE WARZYWA | ZIEMNIAKI CONFIT | SOS PIEPRZOWY

Beef rib eye | grilled vegetables | confit potatoes | pepper sauce

– 54 zł –