LETNIE SMAKI W

RESTAURACJI KARCZOCH

 

 

TRADYCYJNY CHŁODNIK | JAJKO | ŚWIEŻE ZIOŁA

Traditional chilled soup | egg | fresh herbs

– 18 zł –

 

RAVIOLI Z RICOTTĄ, SZPINAKIEM I SUSZONYMI POMIDORAMI | SOS ZIOŁOWY Z WASABI | ZIELONE WARZYWA

PARMIGIANO REGGIANO

Ricotta, spinach and dried tomatoes ravioli | herbs and wasabi sauce 

green veg | parmigiano reggiano

-34 zł –

 

 MINI KOPYTKA | KURKA | PODGRZYBEK | OLIWA GRZYBOWA PARMIGIANO REGGIANO | ŚWIEŻE ZIOŁA

Mini gnocchi | chanterelles | bolete mushroom | mushroom oil | parmigiano reggiano | fresh herbs

– 31 zł –

 

 POLIKI WOŁOWE | KURKI | SOS Z CZARNEGO CZOSNKU

ZIEMNIAK CONFIT | KALAREPA | MARCHEW

Beef cheeks | chanterelles | black garlic | confit potato | turnip | carrot

– 42 zł –

 

ANTRYKOT WOŁOWY | GRILLOWANE WARZYWA 

ZIEMNIAKI CONFIT | KURKI | SOS PIEPRZOWY

  Beef rib eye | grilled vegetables | confit potatoes | chanterelles

pepper sauce

– 57 zł –