Goût de France – Fête la Gastronomie!

21 Marca, restauracja Karczoch po raz kolejny weźmie udział w dniu kuchni francuskiej! Ten dzień jest inicjatywą rządu francuskiego oraz świetnego kucharza Alaina Ducasse!

Do wspólnego celebrowania tego święta zapraszamy naszych gości szczególnie 21ego marca, ale oczywiście specjalnie przygotowanym przez Krzysztofa Nawrockiego menu będziecie mogli się cieszyć aż do niedzieli!

Na tę okazję przygotowaliśmy dla Państwa:

I
Foie gras | aronia | gruszka | cynamon
Foie gras | chokeberry | pear | cinnamon

II
Pierś z kaczki Barberie | foie gras | dziki brokuł | ziemniak confit | jabłko | sos żubrówkowy
Barberie duck brest | foie gras | wild broccoli | confit potato | apple | bison grass sauce

III
Cremeux de Bourgogne aux truffes | Comté 18sto miesięczny | Epoisses de Bourgogne
Cremeux de Bourgogne aux truffes | Comte | Epoisses de Bourgogne

IV
Moelleux au chocolat | Crème brûlée | lody waniliowe | czekoladowe cappuccino
Moelleux au chocolat | Crème brûlée | Vanilla ice cream | Chocolate cappuccino

160 zł

Dodatkowo aby umilić to święto, szampana napijecie się u nas już za 270 zł za butelkę!

Serdecznie zapraszamy!

Au revoir le 21 Mars!