KRZYSZTOF NAWROCKI

Szef kuchni restauracji Karczoch

To miłośnik nowoczesnych kompozycji smakowych. Jak sam zauważa, najważniejsza jest jakość produktów oraz różne techniki ich przygotowania, które wydobywają najgłębszy smak i aromat potraw. Składniki każdego dania są starannie dobrane i wyselekcjonowane, aby tworzyły doskonałą całość i mogły zaspokoić nawet najbardziej wymagające podniebienia naszych gości.

Finalista Kulinarnego Pucharu Polski. Sztuka kulinarna fascynowała go od zawsze. Zdobywał doświadczenie, pracując w restauracjach za granicą. Ostatnie 4 lata spędził w Szwajcarii, zgłębiając tajniki kuchni francuskiej i śródziemnomorskiej.

 

NASZ ZESPÓŁ

Karol Borkowski

Absolwent technikum gastronomiczno-hotelarskiego w Warszawie. Jak sam twierdzi, gastronomia to całe jego życie. Pasję do gotowania pielęgnuje w restauracji Karczoch, co dzień ucząc się nowych smaków oraz zdobywając coraz większe doświadczenie.

Wiktoria Podobas

Nieustannie podkreśla, że praca w gastronomii pozwala jej wyrazić siebie – podkreślić temperament, wyrazić pasję oraz pobudzić kreatywność. W Karczochu przygotowuje pyszne ciasta, słodkie desery czy kolorowe tarty.