Drodzy Goście,

jesteśmy gotowi…Gotowi na ten wspaniały dzień, który przepełniony jest miłością oraz pozytywną atmosferą. Krzysztof Nawrocki, nasz Szef kuchni przygotował dla Was wspaniałe dwa menu przepełnione afrodyzjakami. Do tego proponujemy różowego szampana lub cave dla podsycenia atmosfery. Dodatkowo nasza sala przepełniona kwitami i romantycznymi dekoracjami. Co to będzie za wieczór! Zapraszamy do składania rezerwacji pod numerem telefonu 509-895-614 lub pisząc na maila rezerwacje@restauracjakarczoch.pl

 

Menu degustacyjne 190 zł/os.

 

AMOUSE BOUCHE

 

OSTRYGA | GRANITA Z POMARAŃCZY I LIMONKI

 

PRZYSTAWKA I

 

TATAR Z ŁOSOSIA JURAJSKIEGO | TRUSKAWKA | ORIENTALNY SOS VIERGE | KAWIOR Z ŁOSOSIA

 

PRZYSTAWKA II

 

CEVICHE Z OKONIA MORSKIEGO | YUZU | JABŁKO GRANNY SMITH Z MANGO I MIĘTĄ

 

PRZYSTAWKA III

 

PRZEGRZEBKI ŚW. JAKUBA | WAKAME | KALAFIOR | SOS POMARAŃCZOWY Z GOŻDZIKIEM

 

PRZYSTAWKA IV

 

CONSOMÈ Z KREWETEK | BRUNOISE WARZYWNY | WARZYWNE PARISIENNE

 

INTERMEZZO

 

GRANITA Z CZERWONEJ PORZECZKI | PIANA CYTRYNOWA | POMELO

 

DANIE GŁÓWNE I

 

DORSZ SKREI | MULE | MŁODA MARCHEWKA | MŁODY POR | ZIEMNIAK SZAFRANOWY | SOS POMARAŃCZOWY Z MARAKUJĄ

 

DANIE GŁÓWNE II

 

BIODRÓWKA JAGNIĘCA | SKORZONERA | KARCZOCH | PURÈE ZIEMNIACZANE Z WĘDZONYM BOCZKIEM | SOS Z CZARNEGO CZOSNKU

 

PRE DESER

 

PRALINA Z KREMEM CZEKOLADOWYM I SZAMPANEM

 

DESER

 

CZEKOLADA | WANILIA | TRUSKAWKA | MALINA

 

 

 

 

 

Menu degustacyjne 140 zł/os.

 

 AMOUSE BOUCHE

 

OSTRYGA | GRANITA Z POMARAŃCZY I LIMONKI

 

PRZYSTAWKA I

 

TATAR Z ŁOSOSIA JURAJSKIEGO | TRUSKAWKA | ORIENTALNY SOS VIERGE | KAWIOR Z ŁOSOSIA

 

PRZYSTAWKA II

 

CONSOMÈ Z KREWETEK | BRUNOISE WARZYWNY | WARZYWNE PARISIENNE

 

INTERMEZZO

 

GRANITA Z CZERWONEJ PORZECZKI | PIANA CYTRYNOWA | POMELO

 

DANIE GŁÓWNE

 

DORSZ SKREI | MULE | MŁODA MARCHEWKA | MŁODY POR | ZIEMNIAK SZAFRANOWY | SOS POMARAŃCZOWY Z MARAKUJĄ

 

lub

 

BIODRÓWKA JAGNIĘCA | SKORZONERA | KARCZOCH | PURÈE ZIEMNIACZANE Z WĘDZONYM BOCZKIEM | SOS Z CZARNEGO CZOSNKU

 

PRE DESER

 

PRALINA Z KREMEM CZEKOLADOWYM I SZAMPANEM

 

DESER

 

CZEKOLADA | WANILIA | TRUSKAWKA | MALINA

 

 

 

Propozycja wina

 

Cava Olive BatlloriBrut Rose

 

Subirats, Penedès, Hiszpania

 

-98-

 

BaugetJouette Rosé Brut

 

Szampania, Francja

 

-279-