CHEF Krzysztof Nawrocki

W naszej restauracji serwujemy dania inspirowane kuchnią francuską i śródziemnomorską.

Szczególną uwagę przykładam do jakości i świeżości produktów. Staram się współpracować z lokalnymi dostawcami, dzięki czemu zyskuję pewność, że serwowane przeze mnie potrawy są najwyższej jakości.

Serdecznie zapraszam,

Krzysztof Nawrocki

IDEALNE MIEJSCE DO ZORGANIZOWANIA WYDARZEŃ OKOLICZNOŚCIOWYCH I SPOTKAŃ BIZNESOWYCH

W restauracji KARCZOCH organizujemy bankiety, koktajle towarzyskie, rodzinne uroczystości, kolacje, spotkania i lunche biznesowe.

Bankiety i kolacje okolicznościowe to wspaniała okazja na celebrowanie dotychczasowych osiągnięć i jubileuszy. Jest to też doskonała oferta dla firm, którym zależy na podtrzymaniu wypracowanych relacji z klientami oraz współpracownikami.

 

Każdą ofertę tworzymy indywidualnie pod charakter spotkania.

Udzielamy także wsparcia przy dobraniu menu okolicznościowego oraz przy przygotowaniu scenariusza towarzyszącego.

 

BANKIETY I KOLACJE SERWOWANE

  • Organizacja bankietów i kolacji serwowanych do 100 osób
  • Do dyspozycji gości dwie sale restauracyjne mogące pomieścić do 60 osób oraz sala bankietowa od 80 do 100 osób
  • Sale wyposażone w profesjonalne nagłośnienie oraz sprzęt multimedialny

 

Nasza strefa barowa oferuje gościom wyjątkową selekcję win dobraną przez sommeliera, szeroki wybór alkoholi mocnych, a dla uczczenia każdej ważnej uroczystości – propozycje win musujących oraz szampanów.