• JESIENNE SMAKI W RESTAURACJI KARCZOCH •

MENU

I
KREM Z BURAKA | JABŁKO | KARDAMON
Beet cream soup | apple | cardamom
– 16 zł –

II
 ŚLEDŹ | KWAŚNA ŚMIETANA | JABŁKO | ZIELONY OGÓREK
  Herring | sour cream | apple | green cucumber
– 19 zł –

III
 DOMOWE KOPYTKA | PODGRZYBEK | OLIWA TRUFLOWA | PARMIGIANO REGGIANO | ŚWIEŻE ZIOŁA
  Home-made potato dumplings  | bolete mushroom | truffle oil | parmigiano reggiano | fresh herbs
– 25 zł –

DOMOWE PIEROGI | KAPUSTA| GRZYBY | BOCZEK WĘDZONY | CEBULA
Home-made dumplings | cabbage | mushrooms | smoked bacon | onion
– 32 zł –

UDKO Z GĘSI CONFIT | ROSTI ZIEMNIACZANE | BRUKSELKA | BOCZEK WĘDZONY | PORTO
Gooseleg | potato rosti | brussels sprout | smoked bacon
– 44 zł –

KARP | KAPUSTA KWASZONA | ZIEMNIAK | MARCHEW | BROKUŁ
Carp | sauerkraut | potato | carrot | broccoli
– 44 zł –

IV
SZARLOTKA | CYNAMON | SORBET Z ANTONÓWKI
Apple cake | cinnamon | cranberry | antonovka sorbet
– 14 zł –