• ZIMOWE SMAKI W RESTAURACJI KARCZOCH •

MENU

CONSOMÉ Z JELENIA | GRZYBY | WARZYWA OKOPOWE | ŚWIEŻY CHRZAN

Wild deer consomé | mushrooms | root vegetables | fresh horseradish

– 16 zł –

 

CARPACCIO Z JELENIA | PESTO ZIOŁOWE | RUKOLA | KAPARY | ORZECHY NERKOWCA

Wild deer carpaccio | herbs pesto | rocket | capers | cashews

19 zł –

 

DOMOWE ŁAZANKI | KAPUSTA KISZONA | GRZYBY | BÉCHAMEL | PARMIGIANO REGGIANO

Homemade fettuccini | sauerkraut | mushrooms | béchamel | parmigiano reggiano

28 zł –

 

DOMOWE RAVIOLI Z JELENIEM | SOS GRZYBOWY | WĘDZONY BOCZEK | PARMIGIANO REGGIANO | RUKOLA

Home-made deer ravioli | mushroom sauce | smoked bacon | parmigiano reggiano | rocket

34 zł –

 

GULASZ Z JELENIA | KASZA GRYCZANA | WARZYWA OKOPOWE | MUSZTARDA FRANCUSKA | ŚWIEŻE ZIOŁA

Wild deer stew | buckwheat groats | root vegetables | french mustard | fresh herbs

37 zł –

 

STEK Z JELENIA | PURÉE DYNIOWE | ZIEMNIAK CONFIT | WARZYWA OKOPOWE | SOS ŻURAWINOWY

Wild deer steak | pumpking purée| confit potato | root vegetables | cranberry sauce

57 zł –

 

PRALINA CZEKOLADOWA | LATTÉ | SORBET CZEKOLADOWY

Chocolat praline | latté | chocolate sorbet

– 19 zł –