LUNCH MENU

12/11/2018-16/11/2018

poniedziałek – piątek

12:00-17:00

KREM Z TOPINAMBURU | GRZANKA ZIOŁOWA | OLIWA ZIOŁOWA

– 14  zł –

TERINA | GOLONKA | CHRZAN | PIKLE

–  17 zł –

KRUCHE LIŚCIE SAŁAT | KOZI SER | KARMELIZOWANA GRUSZKA | ORZECHY

– 23 zł –

SCHAB WIEPRZOWY SOUS-VIDE | PUREE PIETRUSZKOWE | KARMELIZOWANE WARZYWA | ZIEMNIAK CONFIT | SOS Z CZERWONEGO WINA

– 31 zł –

TAGLIATELLE DYNIOWE | CHORIZO | PEPPERONI | SUSZONE POMIDORY | PARMIGIANO REGGIANO

–  27 zł –

BROWNIE CZEKOLADOWE Z OWOCAMI

– 14 zł –

ZESTAW LUNCHOWY

KREM Z TOPINAMBURU | GRZANKA ZIOŁOWA | OLIWA ZIOŁOWA

SCHAB WIEPRZOWY SOUS-VIDE | PUREE PIETRUSZKOWE | KARMELIZOWANE WARZYWA | ZIEMNIAK CONFIT | SOS Z CZERWONEGO WINA

BROWNIE CZEKOLADOWE Z OWOCAMI

– 42 zł –