LUNCH MENU

21/01/2019-25/01/2019

poniedziałek – piątek

12:00-17:00

 

 

KREM Z BURAKA | JABŁŁKO | KARDAMON

Beetroot soup | apple | cardamon

– 16  zł –

 

TATAR Z ŁOSOSIA JURAJSKIEGO | SOS VIERGE | ŚWIEŻE ZIOŁA

Jurassic salmon tartare | vierge sauce | fresh herbs

–  19 zł –

 

DOMOWE KOPYTKA | PODGRZYBEK | OLIWA TRUFLOWA | PARMIGIANO REGGIANO | RUKOLA

Homemade gnocchi | bolete mushroom | truffle oil | parmigiano reggiano | rocket

– 25 zł –

 

KOFTA JAGNIĘCA | PIECZONE ZIEMNIAKI | KRUCHE LIŚCIE SAŁAT | SOS TZATZIKI

Lamb kofta | roasted potatoes | mixed leaves salad | tzatziki sauce

– 32 zł –

 

DOMOWE TAGLIATELLE | CHORIZO | POMIDOR | CZOSNEK | SZALOTKA | PARMIGIANO REGGIANO

Homemade tagliatelle | chorizo | tomato | garlic | shallot | parmigiano reggiano

–  27 zł –

 

CIASTO CZEKOLADOWE Z AMARETTO

Chocolate cake with amaretto

– 15 zł –

 

 

ZESTAW LUNCHOWY

– 42 –

 

KREM Z BURAKA | JABŁŁKO | KARDAMON

Beetroot soup | apple | cardamon

 

KOFTA JAGNIĘCA | PIECZONE ZIEMNIAKI | KRUCHE LIŚCIE SAŁAT | SOS TZATZIKI

Lamb kofta | roasted potatoes | mixed leaves salad | tzatziki sauce

 

CIASTO CZEKOLADOWE Z AMARETTO

Chocolate cake with amaretto

 

32 zł –

 

KREM Z BURAKA | JABŁŁKO | KARDAMON

Beetroot soup | apple | cardamon

 

DOMOWE KOPYTKA | PODGRZYBEK | OLIWA TRUFLOWA | PARMIGIANO REGGIANO | RUKOLA

Homemade gnocchi | bolete mushroom | truffle oil | parmigiano reggiano | rocket