AKTUALNOŚCI
Goût de France/Good France 2018 w KARCZOCHU

Goût de France/Good France 2018 w KARCZOCHU

W tym roku, już po raz czwarty, organizowane jest ogólnoświatowe wydarzenie Goût de France/Good France mające na celu promowanie kuchni francuskiej. Fracuski smak, francuski styl oraz francuska jakość - tego dnia 3000 Szefów Kuchni na 4 kontynentach będzie promować...

Krzysztof Nawrocki o filozofii kuchni

Krzysztof Nawrocki o filozofii kuchni

„Nasza restauracja to miejsce, gdzie spotyka się polska gościnność i francuskie wyrafinowanie. To miejsce z duszą, które – każdego dnia – wypełniamy naszą kreatywnością, tworząc dzieła sztuki na talerzu. Pilnujemy najwyższych standardów, aby dania, które proponujemy...

Karta TAPAS od dzisiaj w naszej restauracji!

Tapasy to nic innego, jak hiszpańskie niewielkie dania polecane zwykle do napoi. Mogą być serowawe jako przystawka, skutecznie zapokajając głód przed bardziej obfitymi pozycjami z menu, ale mogą też stanowić danie samo w sobie. Najczęściej tapasy spożywa się w...

Święto wszystkich Pań w restauracji Karczoch – 8 marca

Niedawno skończyliśmy świętować Walentynki, a teraz przygotowujemy się do kolejnego ważnego wydarzenia – Święta Wszystkich Kobiet. Tego dnia kobiety będą mogły poczuć się naprawdę wyjątkowo – życzenia, kwiaty, prezenty otrzymywane od kolegów z pracy, czy te dla nich...

Kolacja Degustacyjna „Nouvelle Cuisine”

Kolacja Degustacyjna „Nouvelle Cuisine”

Kolacja Degustacyjna "Nouvelle Cuisine" odbyła się w sobotę, 17 lutego 2018 roku. Podczas Kolacji Otwarcia Szef Kuchni - Krzysztof Nawrocki - oczarował wszystkich gości przygotowanym przez siebie autorskim, 9-daniowym menu. Pierwszym zaprezentowanym daniem była...