O NAS

Smak, jakość, styl – te słowa definiują naszą kuchnię, podejście do gastronomii oraz określają zasady, na podstawie których budujemy filozofię naszej restauracji.

W restauracji Karczoch możecie Państwo spróbować klasycznej kuchni francuskiej, jak i dań stworzonych z wykorzystaniem nowoczesnych technik kuchni molekularnej łączącej delikatność, chrupkość, lekkość, świeżość i wydobywającej głęboki bukiet aromatów poszczególnych składników.

Naszą kuchnię wyróżnia umiejętność kompozycji elementów, za pomocą których Szef Kuchni – Krzysztof Nawrocki – jest w stanie pobudzić subtelne wrażenia zmysłowe oraz wyeksponować bogactwo przygotowanych przez siebie potraw. Przygotowane dania to graficzne, nowoczesne kompozycje, które pozwalają na zaprezentowanie jednego produktu w wielu odsłonach. Starannie dobrane składniki tworzą subtelną harmonię smaków, stanowiąc filar, na którym powinna opierać się nowoczesna, profesjonalna sztuka kulinarna.

Restauracja KARCZOCH została stworzona z myślą o gościach ceniących elegancję, poszukujących inspiracji, wyszukanych odkryć kulinarnych oraz umiejących docenić niepowtarzalną gamę aranżacji smakowych. Inspirowany Prowansją wystrój dwóch sal restauracyjnych, nouvelle cuisine, profesjonalna obsługa i nastrojowa muzyka tworzą całość zdolną poruszyć wszystkie zmysły.